Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

Az MMSLove.hu társkereső üzemeltetője a Studio 10 Kulturális és Kommunikációs Iroda.
Cégünk társkereső szolgáltatások terén szerzett évtizedes tapasztalatai garanciát nyújtanak felhasználóinknak a szolgáltatás biztonságos működésével kapcsolatban.
A szolgáltatás üzemeltetése során minden esetben figyelembe vesszük a Magyar Köztársaság 1992. évi LXIII., a személyes adatok védelméről szóló, valamint az 1992. évi LXVI., a polgárok személyi adatainak nyilvántartásáról szóló törvények hatályos rendelkezéseit. Az oldalt látógatók és az azon hirdetők adatainak kezelése során cégünk teljeskörű elkötelezettséget vállal a fent nevezett jogszabályok előírásaink maximális betartása és azok gyakorlatban történő alkalmazása mellett. A szolgáltatás igénybevétele során, a felhasználók által szolgáltatott adatok kezelése mellett azok megőrzése és védelme is a hatályos törvények előírásait figyelembevéve történik.
Cégünk jelen nyilatkozat kiállításával vállalja, hogy ha a fent leírt módon, a felhasználók által szolgáltatott adatok kezelésének, megőrzésének valamint védelmének alkalmazott gyakorlatában bármilyen változás történne, arról jelen oldalon előzetesen tájékoztatja ügyfeleit.
A szolgáltatás igyénybevétele során ügyfeleinknek bármikor lehetősége nyílik a regisztráció, s ezzel együtt a regisztráció során szolgáltatott adatok nyilvános felületről történő törlésére. A személyes adatokat harmadik személynek, kizárólag a személyes adatok birtokosának tudtával és beleegyezésével valamint hatósági megkeresésre áll módunkban átadni. A szolgáltatást igénybe vevők tudják és elfogadják, hogy a szolgáltatás társkereső jellegéből adódóan az általuk megadott adatok más, az oldalt látogató, vélelmezhetően szintén társat kereső ügyfelek számára elérhetőek. Ügyfeleink telefonszámát titkosan kezeljük.
Az oldalon megjelent, az ügyfelek által megadott adatok valóság tartalmáért cégünk felelelősséget nem vállal, ez minden esetben az adatokat szolgáltató felhasználót terheli.
Adatvédelem  |  Felhasználási feltételek  |  Kapcsolat  |  Segítség
mmsLove.hu Copyright ©2004 Minden jog fenntartva.     Ügyfélszolgálat: (36-1) 220 60 50 , info@mmslove.hu